Algemene voorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Je mag bij ons achteraf betalen. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen na ontvangst van de betaallink.

Betaal je niet op tijd, dan sturen wij een 1e herinnering, deze is verhoogd met €3,50 herinneringskosten. Deze herinnering moet je binnen 14 dagen betalen.

Heb je de 1e herinnering niet op tijd betaald, dan sturen wij een ingebrekestelling met daarin nogmaals de mogelijk om binnen 14 dagen te betalen. Bij niet betalen geven wij de vordering uit handen aan incassobureau Credifin. De hieraan verbonden incassokosten bedragen volgens de wet 15% voor een hoofdsom tot  € 2500,00 met een minimum van € 40,00, exclusief rente.

Hebben wij je een herinnering en/of ingebrekestelling moeten sturen, dan vragen wij daarna om de kruiden vooruit te betalen.

Bij openstaande facturen worden de kruiden nog niet verzonden, is de betaling binnen dan versturen wij weer.

Retourneren
Kan ik mijn kruiden terugsturen?
Kruidenpreparaten kunnen alleen in overleg worden teruggestuurd. Het betreft een individueel recept dat voor jouw op maat gemaakt is. Meestal kunnen de kruiden dan ook niet worden teruggestuurd.

Geen betaallink ontvangen?
Kijk in je spambox, misschien staat de link daar. Heb je geen betaallink ontvangen mail ons dan. Wij kunnen dan nakijken of je mailadres klopt.
Heb je geen betaallink ontvangen betaal dan binnen 14 dagen via overschrijving. Geen betaallink ontvangen ontheft je niet van het op tijd van betalen van de factuur.

Reclamaties
Reclamaties dienen te worden gemeld binnen 8 dagen na ontvangst betaallink. Dit kan uitsluitend schriftelijk of via e-mail.

Mocht je nog vragen hebben, stuur een e-mail naar info@dragonherbs.nl of kijk op https://dragonherbs.nl/vragen/
Door je factuur op tijd te betalen, kunnen wij een lage prijs blijven garanderen.